Завдання на вересень для юніорів

Ще три етапи юніорського Гран прі «отримали»  українських учасників.  До четвертого турніру ЮГП, який відбудеться в Осаці (Японія)13-16 вересня, готується Вадим Новіков. 17-річний учень одеського тренера Ірини Кланцат буде єдиним українським фігуристом на цих змаганнях.

Водночас на двох наступних етапах Україна буде представлена в більшості видів програми. На п’ятому етапі в столиці Угорщини Будапешті (20-23 вересня) на лід вийдуть одиночник Валерій Карасьов, спортивна пара Віолетта Сєрова/Іван Хобта та танцювальний дует Ірина Підгайна/Артем Коваль. А в польському Гданьську (27-30 вересня) виступлять в одиночному катанні Кирило Лішенко, Анастасія Васильченко, в парному катанні Віолетта Сєрова/Іван Хобта, в спортивних танцях на льоду Марія Пінчук/ Микита Погорєлов.

Зазначимо, що наша спортивна пара Сєрова/Хобта була заявлена на другий етап ЮГП в австрійському Лінці (30 серпня-2 вересня), але змушена була знятися через травму партнерки. Як стало відомо, фігуристи тренували потрійний викид і Віолетта невдало приземлилася.

 

 

 

Related Articles

Будьте на зв'язку

888Підписникитак
295,000Абонентипідписуватися